Kasus Asusila
Isteri Tangkap Basah Suaminya Bermesraan dengan Isteri Orang, Saat Penggerebekan Ajak 4 Anaknya
Seorang isteri beranak empat menuntut diceraikan talak tiga setelah menangkap basah suaminya yang berusia 52 tahun sedang bermesraan
Penulis: Fifi Suryani | Editor: Fifi Suryani
TRIBUNJAMBI.COM - BUKIT MERTAJAM - Seorang isteri beranak empat menuntut diceraikan talak tiga setelah menangkap basah suaminya yang berusia 52 tahun sedang bermesraan dengan isteri orang.
Perkara itu dibongkar wanita itu melalui dua video yang kini viral di Facebook dan mendapat berbagai reaksi dari netizen.
Kedua video yang berdurasi masing-masing 2 minit 6 saat dan 53 saat itu diunggah ke Facebook pada 2 Februari lalu.
Baca: Pengembang Ini Tawarkan Apartemen di Gatot Subroto dengan Cicilan Hanya Rp 1,7 Juta/Bulan
Pada video pertama terungkap wanita yang ikut membawa keempat anaknya itu menyerbu suaminya sedang bermesraan dengan isteri orang di Pangsapuri Delima Intan.
Diketahui wanita yang masih berstatus isteri orang dan mempunyai tiga anak itu tinggal menyewa di kawasan Pangsapuri.
Bersamanya di tempat kejadian juga ada suami dari wanita yang sedang bermesraan dengan lelaki tersebut.
Dalam video tersebut, suami wanita itu ribut dengan lelaki yang dikatakan telah bercinta dengan isterinya. Ia menanyakan tentang hubungan mereka dan mengapa ia selalu dihalangi setiap akan dihubungi.
Situasi menjadi tegang, karena suami wanita itu marah dirinya disentuh serta direkam kejadian tersebut oleh bekas isterinya.
Suami wanita itu kemudian mengasari bekas isterinya, lalu menginjak telepon selular yang sedang merekam kejadian itu.
Baca: VIDEO: Polisi Berseragam Goyang ala Michael Jackson, Postingan Joko Anwar Banjir Komentar
Baca: Brand Besar Siap Rilis Tipe Jagoan, Berikut Ponsel yang Paling Diminati Saat ini