Download Lagu MP3

Download Lagu MP3 Tiwas Tresno Via Vallen, Koleksi Dangdut Koplo Terbaru 2020

Lagu Tiwas Tresno dinyanyikan Via Vallen. Lagu yang ditulis Via Vallen sendiri telah dirilis awal tahun 2020.

LINK download lagu MP3 Tiwas Tresno Via Vallen dangdut koplo terbaru 2020 bisa diakses praktis.

Bila ingin menambah koleksi dangdut koplo, download lagu MP3 Tiwas Tresno Via Vallen ikuti petunjuk berikut ini.

Lagu Tiwas Tresno dinyanyikan Via Vallen.

 Download Lagu MP3 Dangdut Koplo 2020 Ada Nella Kharisma dan Via Vallen, Ada Video Full Album Terbaik

 Download Lagu MP3 Sholawat Gambus Nissa Sabyan Terbaru 2020, Ada Video Habib Syech dan Haddad Alwi

Berikut ini lirik Lagu Tiwas Tresno Via Vallen

Jane opo salahku karo kowe
Kebangeten temen kok gawe koyo ngene
Atiku sing wes bungah mbok gawe bubrah
Undangan di sebar aku ne ambyar

Mbiyen kowe teko aku wes kondo
Aku wong biasa ra koyo uripmu sing mulyo
Jaremu tetep tresno ra nggagas ndunyo
Janjimu nang aku bakale setyo

Kowe nglarani ati sing wes kok gawe tresno
Mbiyen aku wes tau ngomong ojo nggawe aku tresno
Mbendino kowe ngomong janjine bakal setyo
Ternyata labeh palsu kowe tresno nang arek liyo
Atiku kok gawe loro

Kowe nglarani ati sing wes kok gawe tresno
Mbiyen aku wes tau ngomong ojo nggawe aku tresno
Saiki kowe malah ngadohi aku mergo cah liyo
Ati sing kok gawe tresno saiki malah cidro
Mergo percoyo kowe tresno

Via Vallen - Tiwas Tresno

Halaman
1234
Editor: duanto
Sumber: Tribun Jambi
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved