Breaking News:

Download Lagu MP3

Download Lagu MP3 Cidro Didi Kempot Ada Lirik dan Chord Kunci Gitar, Tembang Wajib Sad Boy, Sad Girl

Lagu Cidro merupakan satu diantara lagu wajib bagi Sad Boys dan Sad Girls penggemar Didi Kempot yang kini bergelar The Godfather of Broken Heart

Youtube/Dasa Entertainment
Download Lagu MP3 Cidro Didi Kempot 

Wong seng tak tresnani mblenjani janji

Opo ora eling naliko semono

Kebak kembang wangi jeroning dodo

Kepiye meneh iki pancen nasib ku

Kudu nandang loro koyo mengkene

Remuk ati iki yen eling janjine

Ora ngiro jebul lamis wae

Reff: 

Dek opo salah awakku iki

Kowe nganti tego mblenjani janji

Halaman
1234
Editor: bandot
Sumber: TribunStyle.com
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved